A.E.K FC 1924

aek_agiasofia.jpg

Α.Ε.Κ. Η αγαπημένη μου ομάδα.Μου έχει χαρίσει τόσες χαρές όσες και λύπες. Τον τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από της 4 Αυγούστου 2004 όταν και την ομάδα ανέλαβε ο Ντέμης Νικολα’ί’δης μαζί με έναν όμιλο επειχηρηματιών το μόνο που μου προσφέρει είναι Όραμα και αισιοδοξία. Έχοντας αναλάβει ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι, η ομάδα επειχηρηματιών με μπροστάρη τον Ντεμη, αποφάσισε να χτίσει την Α.Ε.Κ απο την αρχή και με γερά θεμέλια, χωρίς μεγάλα λόγια. Πρώτος στόχος η Οικονομική σταθερότητα και η αποπληρωμή των χρεών. Ούτε μεγάλες μεταγραφές ουτε τίποτα. Ο κόσμος πάντα δίπλα στην ομάδα και τα όνειρα αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Ο σχεδιασμός και η πολιτική λιτότητας που ακολουθεί η διοίκηση Νικολα’ί’δη αποφέρει..

1ον συσπείρωση του κόσμου (γεμάτο ΟΑΚΑ = ρευστό στα άδεια ταμεία )

2ον ευκαιρία σε νέους παίκτες

3ον απαλλαγή απο το άγχος (3η θέση στο πρωτάθλημα την 1η σεζόν και 2η θέση στο πρωτάθλημα την 2η σεζόν)

και γενικώς μια αίσθηση που σου επιτρέπει να πείς πως κάτι καλο πάει να γίνει.

16_b.jpg

Ο Ντέμης Νικολα’ί’δης κατάφερε να πείσει τον κόσμο της Α.Ε.Κ και όχι μόνο, πως εκτός απο καλός διαχειρηστής είναι και άνθρωπός με Όραμα . Δεν δίστασε (ακόμα και τώρα το κάνει ) να πάει κόντρα στην Οriginal για θέματα που έχουν να κάνουν με το γήπεδο , τα εισιτήρια , την ασφάλεια κτλ. Όλα αυτα για έναν και μόνο λόγο . Να δούμε όλοι εμείς την αγαπημένη μας ομάδα πάλι πρώτη , πάλι υπερήφανη , πάλι πρωταθλήτρια στις καρδιές μας.

Προσωπικά είμαι μαζί με τον Ντέμη και θα εξηγήσω τους λόγους..

1ον Δεν δίστασε να αναλάβει την ομάδα και να την σώσει απο τον αφανισμό ( όταν οι άλλοι κρύφτηκαν) δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κοσμο της Α.Ε.Κ να γίνει εκείνος ο βασικός χορηγός της

2ον Δέν δίστασε να έρθει σε κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς για θέματα ασφαλείας και πάταξης της βίας.

30ν Δεν κρύφτηκε πίσω απο την καρέκλα του για κανέναν λόγο

4ον Είναι πρόεδρος στην μοναδική ομάδα που φανερώνει όλα τα οικονομικά στοιχεία και έτσι ο κόσμος ξέρει τι γίνεται και το παραμικρό σεντ.

5ον Για το γήπεδο , απο την αρχή είπε πως δεν γίνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια, εξήγησε τους λόγους και χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον έδωσε στους ανθρώπους που έχουν αντίθετη άποψη την ευκαιρία να αποδείξουν πως έχει λαθος.

6ον Μπορεί να μην δίνει χρήματα για σπουδαίες μεταγραφές αλλά μην ξεχνάτε πως φέτος το καλοκαίρι η ομάδα ξεχρεώνει τα χρέοι της, άρα καλά κάνει.

Υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι που είμαι μαζί με τον Ντέμη αλλά ο κυριότερος είναι πως όταν πρωταρχικός σου σκοπός είναι να δείς την αγαπημένη σου ομάδα να γίνεται πρότυπο λειτουργείας και οργάνωσhς στις υπόλοιπες δεν διστάζεις να τα βάζεις ακόμα και με τους ίδιους σου τους οπαδούς. Αν ήθελε κάτι αλλο πιστεύω πως θα έκανε το αντίθετο…

Κλείνω με μία φράση που είπε ”…λάθοι έχω κάνει και υπόσχομαι πως θα κάνω και άλλα…” γιατί φίλοι μου άν δεν κάναμε λάθοι και λανθασμένες επιλογές δεν θα είμασταν άνθρωποί αλλα κάτι άλλο…

Υ.Γ μήν νομίζετε πως όλα τα βλέπω τέλεια στην ομάδα, ασφαλώς και όχι.

Υ.Γ2 ας πέσουν επιτέλους οι μάσκες και ας κάνουμε όλοι μαζι την Α.Ε.Κ πάλι πρώτη.

Υ.Γ3 φίλε commaz άργησα αλλά τελικά έγραψα κάτι για την ομάδα μου.

Advertisements

3 Responses

  1. Όχι απλά έγραψες κάτι…αλλά παραέγραψες!!! Άντε και στο ΔΣ τώρα…

  2. Περί του Y.Γ2: Πρέπει να λογίζεις την ομάδα σου πρώτη αυτή τη στιγμή, κι αυτό πολύ απλά επειδή ο Ολυμπιακός δεν παίζεται από καμία ομάδα στην Ελλάδα. Τί να κάνουμε, πικρές αλήθειες (κακό και για τον Θρύλο που δεν έχει ανταγώνισμο, συνεπώς ούτε βελτίωση…).

  3. Η SPOTBET ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: